جولیان آسانژ ، یک حماسه دادگاه بیش از ده سال است بین المللی اخبار

[ad_1]

لندن –

این مراحل اصلی حماسه طولانی و آشفته دادگاه پیرامون بنیانگذار ویکیلیکس ، جولیان آسانژ استرالیایی زندانی در انگلستان است که دادگستری وی روز دوشنبه استرداد وی به ایالات متحده را رد کرد.

حکم افشا و بازداشت

در جولای 2010 ، مطبوعات جهان 70000 سند محرمانه در مورد عملیات ائتلاف بین المللی در افغانستان را منتشر کردند که در وب سایت ویکی لیکس منتشر شده است. 400000 گزارش از حمله آمریکا به عراق و یک ماه بعد مطالب 250،000 کابل دیپلماتیک ایالات متحده در ماه اکتبر منتشر شد.

در 18 نوامبر ، سوئد به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد تجاوز جنسی و سو abuse استفاده جنسی از دو زن سوئدی در آگوست 2010 ، حکم بازداشت اروپایی علیه آسانژ را صادر کرد. استرالیایی می گوید آنها با هم رابطه داشتند.

آسانژ که در لندن بود ، 7 دسامبر خود را به پلیس انگلیس تحویل داد. وی به مدت نه روز در بازداشت و سپس در حبس خانگی بود.

در فوریه 2011 دادگاهی در لندن درخواست استرداد سوئد را تأیید کرد. استرالیایی از استرداد به آمریکا و مجازات اعدام می ترسد.

پناهنده در سفارت اکوادور

در 19 ژوئن 2012 ، آسانژ به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شد و درخواست پناهندگی سیاسی کرد. اکوادور ، به ریاست رافائل کره ، در ماه آگوست به او پناهندگی اعطا کرد و بدون موفقیت از مقامات انگلیس خواستار رفتار ایمن شد تا بنیانگذار ویکی لیکس بتواند به کویتو سفر کند.

آسانژ نزدیک به هفت سال در سفارت زندانی خواهد بود و در این مدت حتی قبل از سلب حق شهروندی اکوادور را نیز دریافت کرد.

در تاریخ 2 آوریل 2019 ، رئیس جمهور اکوادور ، لنین مورنو ، که با سلف خود جدا شد ، ادعا کرد که آسانژ توافق در مورد شرایط پناهندگی خود را نقض کرده است. در روز یازدهم ، آسانژ در یک عملیات تماشایی پلیس انگلیس دستگیر شد ، که به او اجازه ورود به هیئت دیپلماتیک را داد.

تحقیقات تجاوز جنسی دوباره آغاز شده است

بلافاصله پس از دستگیری ، وکیل زنی که وی را متهم به تجاوز به عنف در سوئد کرد ، اعلام کرد که از دادستانی می خواهد تحقیقات را مجدداً آغاز کند. دادستانی Estocolomo در سال 2017 پرونده را رد کرد زیرا نمی توانست سرعت عمل را افزایش دهد ، اما پس از این اتفاقات جدید تصمیم به بازگشایی پرونده گرفت.

در 14 آوریل ، وکیل آسانژ گفت که موکل او مایل است در صورت درخواست استرداد وی با مقامات سوئدی همکاری کند ، اما اولویت برای جلوگیری از استرداد به ایالات متحده است.

اول ماه مه ، آسانژ به دلیل نقض شرایط آزادی موقت هنگام پناه بردن به سفارت اکوادور ، توسط دادگاه لندن به 50 هفته زندان محکوم شد.

یک اتهام جدید آمریکایی

در تاریخ 23 مه 2019 ، دادگاه های ایالات متحده ، که قبلاً او را به “هک رایانه ای” متهم کرده بودند ، 17 فقره اتهام دیگر را تحت قوانین جاسوسی متهم کرد. برای آسانژ 175 سال زندان محکوم شده است.

در تاریخ سی و یکم ، گزارشگر سازمان ملل در مورد شکنجه ، پس از ملاقات با استرالیایی در زندان ، معتقد است که او “تمام علائم شکنجه روانی” را دارد.

در اوایل ماه نوامبر ، گزارشگر تأیید کرد که درمان آسانژ زندگی او را در معرض “خطر” قرار داده است.

در 21 اکتبر ، بنیانگذار ویکی لیکس برای اولین بار شخصاً در دادگاهی در وست مینستر ، گیج و مبهوت ظاهر شد.

سوئد از پیگرد کیفری چشم پوشی می کند

در 19 نوامبر ، دادستان سوئد خاتمه تحقیقات مربوط به تجاوز را به دلیل کمبود شواهد اعلام کرد.

دادرسی استرداد در لندن

در 24 فوریه سال 2020 ، دادگستری انگلیس بررسی درخواست استرداد ارسالی توسط ایالات متحده را آغاز کرد. جلسه پس از چهار روز جلسات دادرسی به تعویق افتاد و پس از آن به دلیل همه گیری ویروس کرونا به تعویق افتاد.

در اوایل ماه ژوئیه ، حدود 40 سازمان غیردولتی خواستار آزادی فوری آسانژ شدند.

طرفداران استرالیا ادعا می کنند که تلاش برای استرداد و آزار و اذیت مشتری او در ایالات متحده با انگیزه های سیاسی و به رهبری رئیس جمهور دونالد ترامپ انجام شده است.

جلسه دادرسی در 7 سپتامبر از سر گرفته شد. در تاریخ 25 ام ، قاضی ونسا بارتیتزر موافقت کرد که به وکیل آسانژ فرصت بیشتری بدهد تا استدلال های پایانی خود را آماده کند و هشدار داد که برای دانستن حکم وی احتمالاً باید منتظر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود

https://www.youtube.com/watch؟v=ruN7yVwC0DM

روز دوشنبه ، 4 ژانویه 2021 ، قاضی ونسا باریتزر از دادگاه کیفری لندن با استدلال اینکه “وضعیت روحی آقای آسانژ به گونه ای است که استرداد وی به ایالات متحده را افسرده می کند” درخواست استرداد را رد کرد و می تواند وی را به خودکشی کند “بخاطر” تعیین وسواساً “اختلال طیف اوتیسم.” (I)



[ad_2]